NASI PARTNERI

Tamo gdje informacije žive i kako se pristupa, dramatično se menja, dok korisnici zahtijevaju više i mogu sami učiniti više. IT lideri moraju prihvatiti ovaj novi model, čineći sebe strateškim. IT lider koji prihvata ove promjene će se baviti mogućnostima rasta.

Vreme i resursi vezani? Naše sve-u-jednom hostuju sigurnosne usluge i softver vam pružaju mir. Sa Trend Micro vaši poslovni podaci i vaši sistemi su zaštićeni u kancelariji i izvan nje. Opremite virtuelizaciju i cloud computing, potrošnju i još mnogo toga s prilagodljivom pretnjom i zaštitom podataka.

Misija i vrednosti kompanije Microsoft pomažu ljudima i preduzećima širom sveta da ostvare svoj puni potencijal. Microsoft ima širok spektar proizvoda koji odgovara rastućim potrebama vašeg preduzeća – od početka do uspešnog poslovanja.

Vmware Inc. je globalna vodeća kompanija za virtuelizaciju i cloud computing softver. Oni vam pomažu da pristupite svojim podacima i aplikacijama sigurno dok vam u celini pružaju odlično korisničko iskustvo.

Synology obezbeđuje mrežnu vezu (NAS), IP Surveillance rešenja i mrežnu opremu. Stubovi Synology-ovih osnovnih vrednosti su: Store – Sync – Service – Secure – Share, koji se svi implementiraju u proizvodima koje kreiraju.

Sophos pruža IT proizvode za krajnju komunikaciju, šifrovanje, mrežnu sigurnost, sigurnost e-pošte, mobilnu sigurnost i jedinstveno upravljanje opasnostima.