Ko smo mi

Baglama d.o.o. je IT kompanija čije su uže specijalnosti PCI DSS konsultacija i implementacija, ITIL i ISO 27001.Dajemo podršku malim i srednjim preduzećima pružajući napredne i integrisane IT infrastrukturalne usluge:

  • Mrežne usluge
  • Virtualizacija
  • Visoka dostupnost
  • Sigurnost
  • IT standardi
  • Optimizacija sistema
  • Edukacija i troubleshooting

NAŠA RJEŠENJA

 

Security Standards

 

Dostizanje PCI DSS standarda ponekad može biti zahtjevno za firme. Naš cilj je da Vam pomognemo da što brže i lakše postanete PCI DSS Compliant prilagođavajući se vašim tehničkim potrebama i finansijskim mogućnostima.

 

Security Standards

 

Nudimo usluge Implementacije i Konsultacije za širok spektar sigurnosnih standarda kao što su:  ISO 27001, PCI DSS, GDPR i ITIL. Sigurnost i stabilnost Vašeg informativnog sistema je naš prioritet.

 

System Integration

 

Kao firma koja postoji skoro deset godina na tržištu, naš iskusni tim Vam nudi usluge IT rješenja potrebne za uspješno i sigurno poslovanje.

 

Edu

 

Nudimo Vam edukaciju kroz Cisco kurseve svake godine. Ako ste zainteresovani da postanete Ekspert za sigurnost, slobodno nas kontaktirajte. Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja.

NAŠI PARTNERI

Tamo gdje informacije žive i kako se pristupa, dramatično se menja, dok korisnici zahtijevaju više i mogu sami učiniti više. IT lideri moraju prihvatiti ovaj novi model, čineći sebe strateškim. IT lider koji prihvata ove promjene će se baviti mogućnostima rasta.

Vreme i resursi vezani? Naše sve-u-jednom hostuju sigurnosne usluge i softver vam pružaju mir. Sa Trend Micro vaši poslovni podaci i vaši sistemi su zaštićeni u kancelariji i izvan nje. Opremite virtuelizaciju i cloud computing, potrošnju i još mnogo toga s prilagodljivom pretnjom i zaštitom podataka.

Misija i vrednosti kompanije Microsoft pomažu ljudima i preduzećima širom sveta da ostvare svoj puni potencijal. Microsoft ima širok spektar proizvoda koji odgovara rastućim potrebama vašeg preduzeća – od početka do uspešnog poslovanja.

Vmware Inc. je globalna vodeća kompanija za virtuelizaciju i cloud computing softver. Oni vam pomažu da pristupite svojim podacima i aplikacijama sigurno dok vam u celini pružaju odlično korisničko iskustvo.

Synology obezbeđuje mrežnu vezu (NAS), IP Surveillance rešenja i mrežnu opremu. Stubovi Synology-ovih osnovnih vrednosti su: Store – Sync – Service – Secure – Share, koji se svi implementiraju u proizvodima koje kreiraju.

Sophos pruža IT proizvode za krajnju komunikaciju, šifrovanje, mrežnu sigurnost, sigurnost e-pošte, mobilnu sigurnost i jedinstveno upravljanje opasnostima.

“Veliko nam je zadovoljstvo što možemo preporučiti usluge firme Baglama d.o.o. za poslovanje. Nedavno su uspješno završili implementaciju PCI DSS standarda.”

Mr. Ehab El Khouly Advance Card Technology, Generalni menadžer

“Zadovoljstvo je imati vas kao IT podršku u našoj HUB porodici!”

Kenan Salihbegović NEST71, Community manager

“Velika nam je čast bila surađivati sa Vama. Ponosni smo na Vas i veoma zahvalni na Vašem doprinosu Gazi Husrev-begovoj biblioteci kao i našem društvu.”

Osman Lavić Gazi Husrev-begova biblioteka, Direktor

Nađite nas ovdje

Trg 22. aprila br. 16

71210 Ilidza

Bosna i Hercegovina

Zovite nas

T: +387 33 510 710

F: +387 33 510 810

M: +387 62 106 760

Radno vrijeme

08:00 – 17:00 CET (UTC+1)
Ponedjeljak – Petak